HOME > Produk> mengikut aliran bedak

Daftar Produk

mengikut aliran bedak

Email: [email protected]

Rich Scha Beauty Collections: BEDAK ARAB KOKURYU

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka)

Iza Beauty Shop

Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai. MENGGUNAKAN TEKNOLOGI JAPAN DAN DIBUAT DI FILIPHINE Bedak Arab merupakan powder digabungkan dgn krim kecantikan secara saintifik membentuk powder, foundation, moisturizer dalam satu. Bedak Arab ni kiranya 3 in 1. Bedak Arab merupakan ...

Wajah tampil berseri bersama BEDAK ARAB KOKURYU

Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka) 3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah (rasa macam tak ada something yang melekat dekat muka bagi yang tidak pernah apply compact powder dekat muka) 4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan ...

bedak Arobb!!!!!! | the power of love...

– Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation & alas bedak…sangat jimat! – Mengikut aliran darah pemakai. – Kemas dan sekata. – Tidak menghitam dan menggelapkan kulit anda. – Dapat mengecutkan jerawat. – Apabila berpeluh,anda akan kelihatan lebih cantik. – Tidak melekap pada tudung,tisu sebaliknya bedak arab ini akan terus ...

bedak arab ori

bedak arab rm5o shj include postage antara kelebihannnya: 1. 3 in 1 make powder, moisturizers, foundataion.. sangat jimat!!! 2. mengikut aliran darah pemakai.

RIZQIST COLLECTIONS: Bedak Arab Kokuryu Original Mesir

~ mengikut aliran darah ~ kemas dan sekata ~ tidak menghitam dan menggelapkan kulit ~ sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik) ~ tidak melekat pada tisu @ tudung ~ mengecutkan jerwat ~ tidak berminyak dan ringan ~ tahan selama 8 jam ~ suci dan halal utk di bawa solat ~ mempunyai uv protection. CARA PEMAKAIAN. jika anda tidak basahkan sponge ...

BEDAK ARAB KOKURYU HALAL - Home

(tak perlu pakai apa2 krim lagi cukup dgn bedak ni aje.) 2)Mengikut aliran darah kita, tak kira berkulit cerah,gelap,putih &sebagainye.So sesiapa pun boleh pakai. 3) Kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari,makin berpeluhbedak ini menghasilkan hasil yang sangat cantik 4) Tak melekat pada tudung atau tisu jika berpeluh,kena hujan,basah atau ...

Rich Scha Beauty Collections: BEDAK ARAB KOKURYU

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka)

Bedak Arab | ♥ini cerita [aku]♥

 · Bedak ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat! 2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya. Sesiapa sahaja sesuai pakai. 3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah. 4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. 5. Mengecutkan jerawat. 6. Apabila berpeluh anda akan ...

BEDAK SYRIA ANY KLAEN ORIGINAL & MURAH

Bedak ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation & alas bedak...sangat jimat! Kelebihan Bedak Syria: Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,

KOKURYU SUPER SUMMER CAKE / BEDAK ARAB KOKURYU - …

Apabila mereka menggunakan bedak arab, mereka bagitau saya ramai yang bertanya dan menegur akan perubahan kulit wajah mereka....Jadi makin ramai yang mencari bedak ini...

Bedak Arab Kokuryu dan Bedak Syria Any Klaen Murah RM30 ...

 · 7) Paling hebat sekali, apabila kita berpeluh, wajah kita akan kelihatan lebih cantik dan berseri. Cara memakainya ? Amat mudah, setiap set bedak arab dibekalkan dengan span.

Produk kecantikan murah(babydanishshoppe)...: BEDAK ARAB ...

Perkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab.Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara2 Arab..Perempuan Arab suke taw pakai bedak ni.Bedak ni mudah jer nak pakai,bererapa minit jer pakai,kulit kita akan kelihatan gebu,berseri,cun dan yang penting terasa ringan di muka(tidak melekit ...

Bedah Arab (Super Summer Cake Kokuryu) Harga Murah

Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat! 2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai. 3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah. 4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. 5. Mengecutkan jerawat. 6. Apabila berpeluh anda akan ...

NASUHA BEAUTY AND HEALTH CLUB: BEDAK ARAB KOKURYU

3 in 1 boleh jadi bedak compact,moisturizers (pelembab),foundation (bedak alas) Jimat sebab hanya gunakan bedak ini semata-mata; Mengikut aliran darah dan apa pun warna kulit (skin tone) Kemas dan kulit nampak flawless sepanjang hari...walau panas terik (mcm negara Arab) Semakin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yang lebih cantik…. Bersih ...

Kokuryu Summer Cake/Bedak Arab - deirasziebeauty.blogspot.com

Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat! 2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai. 3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah. 4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. 5. Mengecutkan jerawat. (ini yang aku suka ! haha..) 6 ...

Hannah Sytieh : Wah.. Best gilos pakai Bedak Arab Kokuryu

 · Just basahkan sponge yg dibagi tu then sapu kat bedak tu then tacap kat muke. Senang sangat. Dah tacap dah, pastu boleh la korunk feeling2 lawa macam orang2 arab or macam princess. Princess la sgt ko tu hana.. Haha! Jum tengok keistimewaan and cara pakai bedak ni. Let's go babe : Keistimewaan. mengikut aliran darah kemas dan sekata; tidak ...

BEDAK SYRIA ANY KLAEN ORIGINAL & MURAH

Bedak ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation & alas bedak...sangat jimat! Kelebihan Bedak Syria: Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,

.:Promosi :: Harga Baru :: Bedak Arab ... - Amy Liana Ramlan

 · Mengikut Aliran darah si pemakai.. Mengecutkan Jerawat.. Tidak menghitamkan atau menggelapkan kulit.. Senang di pakai dan menjimatkan masa.. Kulit semakin gebu dan lembut.. Dengan setiap pembelian Bedak Arab mmng diberikan sekali dengan span tau..pakej..so x perlu beli asing2..:) ##kecantikan.adalah.hak.milik.anda## Posted by ...

RAHSIA KEJELITAAN WANITA MODEN ~ Khazanah Melayu Asli

 · - Bedak arab ini mengikut aliran darah kita, tak kira berkulit cerah,gelap,putih & sebagainya. Ia menyerap masuk ke dalam kulit kita, bagi menghasilkan wajah yang cerah dan gebu secara semula jadi serta tona warna kulit kita kelihatan sekata. - Disebabkan perkara di atas juga, bedak arab ini HALAL dibawa solat. jaminan HALAL dan ...